Posted on

Jó munkához jó szerszám kell!

Jó munkához jó szerszám kell! Régen más világ volt. Hol voltak még a filléres kínai szerszámok? Rendes szerszámot szerezni sem annyi volt, hogy kettőt kattintunk a webshopban. Felfoghatatlan összegeket kellett kicsengetni a rendes minőségért, vagy a pult alól kiimádkozni valami félig selejtes árut. A Nagykőrösi úti ócskapiacon, amit csak Tangónak hívtak, szénakazalnyi rozsdás vas közül lehetett kihalászni valamit, vagy egy-két komolyabb árusnál nagy dumával, kis kedvezménnyel, ki tudja, honnan leesett áruból válogatni. Mostanság minden van, de nem árt persze, ha jó áron vesszük meg.

szerszambolt-szerszamokkal-szerel-a-lany

Sokszor az olcsó a drága! Mi az ismert, megfelelő szervizháttérrel rendelkező gyártók termékeit ajánljuk (Beta, Genius Tools, Condor, Kennedy, BGS, Mannesmann, KS TOOLS, YATO, Quatros, Geko) Igaz, mindig vannak új piaci szereplők, és attól, hogy nem 100 éve alapították a gyárat, még lehet jó egy termék. De a túl alacsony ár mindig gyanús kell legyen. Pontosabban nem is gyanús, hanem egyenesen kerülendő, és eleve figyelmen kívül hagyandó. Használjuk a józan eszünk, gondolkodjunk kicsit mielőtt beleesünk egy filléres szerszám csapdájába. A szerszambolt.com kínálatában minőségi szerszámokat találsz baráti áron, gyors kiszolgálással, garanciával.

Kattints a szerszám webshopra: autójavító szerszámok, dugókulcs készletek, emelők, műhelyfelszerelések, karosszériás szerszámok, célszerszámok, vezérlésrögzítők

www.szerszambolt.com

Telefonszámunk: 06 20 667 1000

Üzletünk elérhetősége:

2040 Budaörs, Szabadság út 34. Parkolás az üzlet saját udvari parkolójában vagy az utcában ingyenesen.

Nyitvatartás:

hétfő: 8.00-16.00
kedd: 8.00-16.00
szerda: 8.00-16.00
csütörtök: 8.00-16.00
péntek: 08.00-16.00

Hétvége, ünnepnap: zárva

Üzletünkben bankkártyás fizetésre is van lehetőség.

autojavitoban-dolgoznak-a-szerelok-akik-lanyok