Akció!

Gurulós aláfekvő szerelőszék Beta3002

22000 Ft 19606 Ft +Áfa = 24900 Ft

Leírás

XXI. századi műremek az olasz Beta cégtől, mely méltó tartozéka lehet műhelyednek!
Kiváló szín összeállításban megvásárolható ez a gurulós szerelőszékké alakítható aláfekvő pad.

A narancs-fekete színkombináció telitalálat, a szín kopásállósága magas, törzsvásárlóink elmondása szerint jól bírja a gyűrődést az acélváz is. A cél viszont szentesíti az eszközt, ennek elsősorban jónak kell lennie, és jó is. Nem egy kikönnyített olcsó termék, de ne is bízz abban az aláfekvőben, amelyiket két ujjal meg lehet emelni. Ott valahol ki van spórolva az anyag. Ez a 3002-es cikkszámú termék 6,5 kiló, ami még pont nem teszi macerássá a mozgatását!
Finoman gurul teflonos csapágyain és gumikerekén, ráadásul az iránytartása is kiváló, a kárpitozása tartós, nem szakadt meg sehol, és könnyen is mosható. De a legnagyobb trükkje, hogy két helyen is ki lehet a keretből húzni egy sasszeg-párt, így egy mozdulattal kényelmes, háttámlás szék, illetve még egyel később tökéletes sámli varázsolható belőle. Ilyenkor úgy néz ki, mint egy támadó kígyó, amelyik csak arra vár, hogy végre belemarhasson egy gépbe. És nem lóg, nem recseg, nem lötyög, egyszerűen csak bírja a nyúzást és kész.

A terméket megtekintheted, kipróbálhatod budaörsi üzletünkben.
Ha nem tudsz ellátogatni hozzánk akkor webshopunkon keresztül, telefonon vagy emailen azonnal meg tudod rendelni INGYENES kiszállítással!

Érdekelhetnek még…